За нас

За нас

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти използва най-новите технологии за оздравяване, за да ви възстанови безпроблемно здраве, бързо и лесно.

Ние внимателно оценяваме и третираме всички фактори, които допринасят за вашия проблем.

Това включва, но не се ограничава до стреса на вашата работа и дома, общото състояние на тялото, храненето, генетичните и постурални навици, емоционалните връзки и модели, които се държат в мускулите ви.

В нашият физиотерапевтичен център се използват съвременните постижения на физиотерапията, кинезитерапията и рехабилитацията  съчетани с  други нетрадиционни методи на въздействие от източната медицина.

Оторизираният център Фит масажи предлага разнообразни индивидуални програми и услуги за отслабване и стягане, подобряване на здравето, възстановяване след хронични заболявания, профилактика.

Практиката физио фит терапи е създадена, за да комбинира най-доброто от лечебните масажи, медицинската рехабилитация, лечебната физкултура, спорта и диетологията.


С над 15 годишен опит следваме философията, че терапията е най-успешна когато хората се третират като цели човешки същества а не като отделни части.


В зависимост от вашите нужди и желания ще ви бъде съставена програма за постигане на максималните възможни резултати
Преплетени са принципите от рехабилитация, кинезитерапия, физиотерапия, спорт, фитнес и здравословно хранене.

Центърът извършва процедури и на пациенти с допълнително здравно осигуряване и инвалидност над 90 процента!

Можете да направите запитване за конкретен случай за вас или вас близък и ние ще ви предложим индивидуална програма!