Масаж на стъпала и крака


Краката прекарват голяма част от времето под напрежение. Независимо дали сме твърде дълго в седнало, изправено положение или продължително ходене краката при всички ситуации страдат.

Следствие от натоварването са болката, подуването, нарушаването на кръвообращението. Масажът на стъпалата и краката е един от най-добрите начини да се възстановят краката, а заедно с тях се подобрява цялостното здравословно и емоционално  състояние на организма. 
Стъпалата също са доста натоварени. Те имат нелеката задача да носят цялата тежест на тялото, да участват в повечето движения и поради това често са най-уморени. След масажирането им  имаме усещане за релаксация, лекота, успокояване на нервите и намаляване на стреса, като се задействат самооздравителните процеси в организма. След което сме значително по-отпочинали. Други положителни ефекти от масажа са подобряване  обмяната на веществата, стимулиране функцията на отделните органи, намаляване на болката, активизиране на кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции. 
Масажът на краката премахва умората от тях  и ни зарежда с енергия. Чрез масажните движения се провокират редица оздравяващи механизми в организма, които спомагат за подобряване на бодростта и работоспособността.

Така цялото тяло се чувства заредено с енергия и готово за нови предизвикателства.

Цена от 30 лв