Отслабващи и стягащи програми

Същността на напълняването представлява затруднена синтеза на белтъци в резултат на което нараства синтезата на мастите.


Най-мощният фактор за синтезата на белтъците и едновременно разпадане на мастите представлява активната двигателната дейност съчетана със съответстващото и хранене.


Най разпространеното схващане е че затлъстяването представлява нарушаване на мастната обмяна. Всъщност напълняването е процес в който първично е нарушена синтезата на белтъците в резултат на което се получава компенсаторно нарастване на синтезата на мастите.


Тези процедури са метод за третиране на проблемни зони или цялостно напълняване. При всяко посещение се извършва антицелулитен масаж, аналитична тренировка и консултация за правилно хранене, което не е на основата на популярните диети. Масажите и тренировъчният режим целят подобряване на метаболизма в проблемните зони или цялото тяло. Извършва се комплекс от упражнения активиращи местата с натрупване на подкожни мазнини съобразени с индивидуалните особености - бедра, седалище, ханш, корем или цялостно напълняване.

Резултатът е отслабване, стягане и оформяне. Поставянето на организма в лек калориен дефицит чрез храненето и определени храни предизвиква мобилизиране на мастните запаси. Чрез извършване на масажи в проблемните места по механичен начин се стимулират депата с подкожни мазнини. Отделените мастни клетки чрез кръвния поток служат да доставят енергия на мускулите и вътрешните органи.

В програмите включват обмяната мазнините на желаните места като ефективно стимулира локалният и общият метаболизъм. Постигане на отлични резултати при нормално тегло с наличие на проблемни зони, цялостно напълняване, хормонален дисбаланс, генетична предопределеност, упорити мастни натрупвания или напредване на възрастта.

Няма магическо хапче или уред който да свърши работата вместо нас. Нужно е да се потрудим здраво за да трансформираме тялото си, а не да се твърди че имаме лоша генетика или липса на късмет.

Цена от 45лв в зависимост от проблемите области и времетраенето.