Лечение с класически масаж

Ако се чувствате сковани от работата на бюро, от недостатъчно движение. Изпитвате болки от дълго време в гърба, кръста или ставите, схващания и напрежение по тялото, умора! 


Доверете се на най-древното лечебно средство - МАСАЖЪТ

Класическият масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот както и хроничната болка в гърба и кръста. Повишава обмяната на веществата. Подобрява дейността на всички органи и системи в организма.

Профилактичното извършване на масаж е лечение, което може да предотврати проблемите още преди да са започнали.

Класическият масаж е най-популярната форма на масаж която влияе на целият организъм. Целта му е да стимулира циркулацията да отпусне мускулите и укрепи костната система. Това причинява почти незабавно елиминиране на напрежението което се натрупва в някои мускули като шийни и гръбни, долни крайници и т.н.

Масажът позволява елиминиране на ефектите от заседналия начин на живот. Също така подпомага предотвратяване на дегенерацията на гръбначния стълб. Препоръчва се специално за хора с проблеми във врата, гърба, кръста и крайниците. Масажът на цялото тяло стимулира кръво и лимфообръщението което носи много положителни явления. Намалява кръвното налягане, стресовите хормони, подобрява имунната система.

Тялото се отпуска и добре оксигенираните клетки в цялото тяло започват да се пречистват, което се отразява много положително на целия организъм. Препоръчително е да се избере класически масаж при хора които водят стресов начин на живот, които не се движат много в ежедневието и страдат от хронични болки.