Метаболитен масаж

  • Метаболитен масаж
60.00лв.

Метаболитният масаж е метод за третиране на проблемни зони или цялостно напълняване. При всяко посещение се извършва антицелулитен масаж, аналитична тренировка и консултация за правилно хранене, което не е на основата на популярните диети. Масажите и тренировъчният режим целят подобряване на метаболизма в проблемните зони или цялото тяло. Извършва се комплекс от упражнения активиращи местата с натрупване на подкожни мазнини съобразени с индивидуалните особености - бедра, седалище, ханш, корем или цялостно напълняване.

Резултатът е отслабване, стягане и оформяне. Поставянето на организма в лек калориен дефицит чрез храненето предизвиква мобилизиране на мастните запаси. Чрез извършване на масажи в проблемните места по механичен начин се стимулират депата с подкожни мазнини. Отделените мастни клетки чрез кръвния поток служат да доставят енергия на мускулите и вътрешните органи.

Метаболитният масаж включва в обмяната мазнините на желаните места като ефективно стимулира локалният и общият метаболизъм. Постигане на отлични резултати при нормално тегло с наличие на проблемни зони, цялостно напълняване, хормонален дисбаланс, генетична предопределеност, упорити мастни натрупвания или напредване на възрастта.

Share