Метаболитна тренировка

Метаболитната тренировка е тренировъчен режим за подобряване на метаболизма в проблемните зони или цялото тяло. При всяко посещение се извършва  комплекс от упражнения активиращи местата с натрупване на подкожни мазнини съобразени с индивидуалните особености - бедра, седалище, корем или цялостно напълняване.   

Резултатът е отслабване, стягане и оформяне. Метаболитната тренировка включва в обмяната мазнините на желаните места като ефективно стимулира локалният и общият метаболизъм. Тренира се по индивидуален тренировъчен режим с подробни указания за упражнения, повторения и серии за правилно извършване на упражненията. 


Постигане на отлични резултати при нормално тегло с наличие на проблемни зони, цялостно напълняване, хормонален дисбаланс, генетична предопределеност, упорити мастни натрупвания или напредване на възрастта. Тренировките са съобразени с наличието на евентуални здравословни проблеми, пол, възраст, генетични особености. Няма магическо хапче или уред който да свърши работата вместо нас. Нужно е да се потрудим здраво за да трансформираме тялото си, а не да се твърди че имаме лоша генетика или липса на късмет.

Тренировъчните режими и програми се съставят от кинезитерапевт магистър спорт фитнес здраве.

Цена 20лв