Отслабване с метаболитен масаж

Същността на напълняването представлява затруднена синтеза на белтъци в резултат на което нараства синтезата на мастите.
Най-мощният фактор за синтезата на белтъците и едновременно разпадане на мастите представлява активната двигателната дейност съчетана със съответстващото и хранене.


Най разпространеното схващане е че затлъстяването представлява нарушаване на мастната обмяна. Всъщност напълняването е процес в който първично е нарушена синтезата на белтъците в резултат на което се получава компенсаторно нарастване на синтезата на мастите.
Метаболитният масаж е метод за третиране на проблемни зони или цялостно напълняване.

При всяко посещение се извършва антицелулитен масаж, аналитична тренировка и консултация за правилно хранене. Масажите и тренировъчният режим целят подобряване на метаболизма в проблемните зони или цялото тяло.

Извършва се комплекс от упражнения активиращи местата с натрупване на подкожни мазнини съобразени с индивидуалните особености - бедра, седалище, ханш, корем или цялостно напълняване. Резултатът е отслабване, стягане и оформяне. Поставянето на организма в лек калориен дефицит чрез храненето и определени храни предизвиква мобилизиране на мастните запаси. Чрез извършване на масажи в проблемните места по механичен начин се стимулират депата с подкожни мазнини.

Отделените мастни клетки чрез кръвния поток служат да доставят енергия на мускулите и вътрешните органи. Метаболитният масаж включва в обмяната мазнините на желаните места като ефективно стимулира локалният и общият метаболизъм.

Постигане на отлични резултати при нормално тегло с наличие на проблемни зони, цялостно напълняване, хормонален дисбаланс, генетична предопределеност, упорити мастни натрупвания или напредване на възрастта.

Няма магическо хапче или уред който да свърши работата вместо нас. Нужно е да се потрудим здраво за да трансформираме тялото си, а не да се твърди че имаме лоша генетика или липса на късмет.