Класически масаж

  • Класически масаж
70.00лв.

Класическият масаж е най-популярната форма на масаж която влияе на целият организъм. Целта му е да стимулира циркулацията да отпусне мускулите и укрепи костната система. Това причинява почти незабавно елиминиране на напрежението което се натрупва в някои мускули като шийни и гръбни, долни крайници и т.н.

Масажът позволява елиминиране на ефектите от заседналия начин на живот. Също така подпомага предотвратяване на дегенерацията на гръбначния стълб. Препоръчва се специално за хора с проблеми във врата, гърба, кръста и крайниците. Масажът на цялото тяло стимулира кръво и лимфообръщението което носи много положителни явления. Намалява кръвното налягане, стресовите хормони, подобрява имунната система.

Тялото се отпуска и добре оксигенираните клетки в цялото тяло започват да се пречистват, което се отразява много положително на целия организъм. Препоръчително е да се избере класически масаж при хора които водят стресов начин на живот, които не се движат много в ежедневието и страдат от хронични болки.

Share